dilluns, 28 de març del 2011

RESULTATS ELECCIONS

Divendres passat vàrem conèixer els resultats obtinguts durant les eleccions celebrades divendres 18 per escollir els personatges lectors de la nostra biblioteca.



A la 1 ens reunirem tota l'escola al gimnàs per descobrir els resultats. Na Rocío i en Dominic feren de perfectes presentadors amb la col·laboració especial de na Noemi i altres alumnes d'infantil, primer i segon. Tots estàvem molt emocionats esperant que els guanyadors fossin els que havíem votat. Fou una votació bastant igualada però al final obtinguérem els tres representant.
























El llop

 

El representant escollit per al primer nivell és el llop. Estam molt contents que segui el nostre primer personatge perquè el Llop coneix molts contes ja que és present en molts d'ells. Vina a la biblioteca i ho comprovaràs.




Els tres mosqueters

Per a representar el segon nivell van sortir els tres mosqueters. Són personatges que representen l'amistat, la defensa de la justícia i el valor. 
Des de la biblioteca hem adoptat els seu lema "Un per tots i tots per un" referint-nos als llibres: Un llibre per tots i tots els llibres per a un.


Super López


Finalment tenim al tercer nivell lector: el gran heroi del TBO espanyol. Sí és un heroi però a la vegada és una persona corrent, amb les seves inquietuds i els seus problemes. Va ser el clar guanyador en les nostres eleccions amb un gran nombre de seguidors. Amb ell volarem lluny a través dels llibres i de les històries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada